U galeriji Mikser u Beogradu, predstavljena je nova kolekcija M design brenda – “Love Mystical Balkan”. Ovom kolekcijom M design je u potpunosti otpočeo proizvodnju svog dizajniranog materjiala tehnikom sito štampe na tekstilu, čime se ova tehnika vratila na velika vrata sa umetničkim, a ne komercijalnim pristupom, dok se brend izdvojio kao lider u izradi tekstilnih unikatnih aksesoara za enterijere.

Kao inspiracija za ovu kolekciju poslužio je Balkan, kao i staroslovenski simboli. Po rečima dizajnera Milice Petrović, ovu kolekciju karakteriše prvenstveno povratak pravim vrednostima i “korenima”, uz ljubav koja je pokretač svega.

Odličan odziv i pozitivne kritike, koje ne jenjavaju ni u ovom trenutku, obeležile su kompletan period tokom trajanja postavke koja je po prezentovanju široj publici bila izložena u galeriji nekoliko dana do zvaničnog zatvaranja.

Ovom prilikom M design brend želi da se zahvali svima onima koji su svojim prisustvom na događaju i tokom postavke, kao i nesebičnom podrškom sve vreme bili deo ovog veoma bitnog i značajnog projekta koji je “krunisao” višemesečni rad jednom nadasve zanimljivom postavkom.

U prilogu možete pogledati fotografije, kao i video izveštaj sa prezentacije: