M design ima tu čast i veliko zadovoljstvo da vas pozove na prezentaciju nove kolekcije pod nazivom LOVE MYSTICAL BALKAN. Mesto održavanja je predivan prostor Mikser House  (Karađordjeva 46, Beograd) – galerijski deo, u nedelju 13. novembra u 19.00 časova. Izložba će trajati sve do 18. novembra u 15h. Pozivamo dizajnere, kreativce, ljubitelje dobrog dizajna, ručnog rada, kao i sve vas koji volite svoje enterijere i uživate u istim. Ulaz je slobodan, a vrata Mikser House otvorena za širu javnost.

Ovaj put vam M design na čelu sa dizajnerom Milicom Petrović predstavlja treću po redu kolekciju “Love Mystical Balkan” koju čine stvari koje koristimo u svojoj svakodnevnici, enterijerski tekstilni aksesoar, ali sa jednim posebnim umetničkim pristupom. Ovaj put će na izložbi biti premijerno predstavljeni i novi proizvodi koji su uvršteni u kolekciju. Kao inspiracija za najnoviju kolekciju, kao što i naziv govori poslužio je Balkan, kao i staroslovenski simboli. Mističnost ovog dela sveta je autora navela da ga prikaže u svom radu i preoblikuje i predstavi u jednoj sasvim modernoj priči. Uz široku simboliku Balkana, misterija istog takođe se provlači i kroz sam kolorit. Svetle i tamne površine kao simbolika svetlosti i tame, igra dobra i zla i crvene površine koja predstavlja ljubav i pozitivnu energiju. Uvođenjem upravo ove tople crvene boje nastaje potreba da se sa svima podeli dobra energija i predstavi da je sklad ključ dobrih vibracija.

Ovo je prava prilika za sve ljubitelje dobrog dizajna da na vreme rezervišu i poruče svoj unikatni komad proizvoda i učine svoje enterijere posebnim.

Očekujemo vas!